du har något i din mun

ja helgen har ju varit allt annat än lugn, jag monk frida johanna emma och hanna har bott här i lyan och fest har nu pågått i dagarna 2, bra att man kör en tvådagars före 2 veckors inspark ska börja?! Iallafall så ska nu städas och tvättas sen väntar nog köttbullar och en bra film. Imorgon kl 10 ska jag infinna mig på skolan för upprop, jada nu börjar det!

Bild från yran i början av sommaren.

umeå

ja nu är vi hyfsat på plats i lägenheten så det är bara att komma och hälsa på!  På måndag är jag back in school, känns konstigt och bra! Hittar inte riktigt här i umeå än, har till och med lyckats gå fel i vårat eget hus, hamnade i fel trappuppgång. På tal om trappuppgång, vi har 3 björnhundar på första våningen, luktar blöt hund i uppgången + att man får räkna till 3 och löpa när man ska ut eller in, för möter man dom så kan man bli översprungen, inte kul när de verkar väga ca 500 kg var. Sen har vi inte internet än, men förhoppningsvis till veckan.

På återseende!

flyttfågeln

För första gången i mitt liv är jag superstressad, är inte en person som brukar vara det men nu är det väldigt många bollar i luften, först och främst flytten med allt vad det innebär, packa, fixa el, bredband, nycklar, köpa grejer fixa nya konton osv skulle räcka med det, men medan detta pågår så ska det jobbas, tänkte vara ledig torsdag och fredag denna vecka men det gick bara torsdag och då ska jag även klippa mig och färga håret, kan ju behövas, sen vill jag även festa imorgon, har kanske insett att detta inte kommer att hinnas med?!, jag måste även måla om lite grejer som vi ska ha i lägenheten, så får väl se hur det blir. Sedan är allas våran johanna från halmstad i umeå från och med i morgon och hon är ju ett måste att hinnas med! Men iallafall ska väl allt vara klart på lördag för då går flyttlasset, har gått här hemma ikväll och packat ihop massa saker, känns som man bara ska på semester men nä tydligen inte? Ska iallafall bli super!

Mycket som händer och sker

Kan ju börja med att tala om att kräftskivan som vi hade i lördags var alldelens kanon, den innehöll allt som en kräftskiva ska innehålla (tror jag), nubbe,kräftor,hattar,vin,nubbevisor,tal,ostpaj,dans osv, bättre kräftis har jag inte varit på!

Sen har jag börjat förstå att jag ska flytta? japp, om drygt en vecka blir det flytt till umeå och om ca tre veckor börjar jag skolan, hur sjukt är inte det? Jag som har det så tryggt här hemma och på degermyran?! Men det ska nog ordna sig, jag har ju min lägenhetskompis aka combo monica och sedan min gymnasievän frida, jadå nog blir det 6,5 år i samma klass för oss nog haha! På tal om henne, satt och kolla igenom våra resebilder nu, och det är ju sinnesjukt vad vi varit med om så man förstår inte, men om vi hade kul!!!

Kanske dom två risigaste kortet från våran resa, det ena är taget för ett visumkort, vi hade inte sovit allt för mycket och hade rest i ett x antal timmar. Det andra har vi nog inte sovit allt för mycket på heller, druckit desto mer kan jag tänka mig, man kan ju bara hoppas att vi for hem och sov efter vi tagit det kortet!
Meeen vi ska inte glömma hur underbart vi hade det!


4 månader av glädje!

lillördag

vart visst station igår, hade kanonkul, dock inte lika kul att sitta på jobbet nu efter att ha sovit cirkus 3 timmar men aja smart har man ju aldrig varit. Upptäckte en rolig sak när jag cyklade till förfesten i går, personers reaktioner på en tjej i kort och urringad klänning. Så kort var inte min klänning men som många vet så när man cyklar så åker den upp lite och ja igår var den inte långt över rumpan, började med att jag cyklade förbi ett äldre par, gumman drog efter andan och stirrade som att hon såg något alldelens förfärligt, ja det såg nästan ut som om hon viskade till sin man att vilken oanständig tjej, titta hur ungdomarna klär sig nu för tiden vilket hon iofs kunde ha gjort. Cyklade sedan förbi en mamma med sin dotter och jag kunde mycket väl se hur hon granskade mig upp och ner, tittade sedan på sin dotter och jag kan slå vad om att tanken lät så där ska mamma aldrig låta dig klä dig när du ska ut efter vägarna. Hann inte långt fören en bil saktar in, en mamma med sin son som nästan var i min ålder, hon tittade så mycket att hon höll på stanna bilen, sen kom hon på sig själv och gasade i väg, tänkte säkert att en sån där billigt klädd tjej ska då sonen absolut inte ha umgänge med! Fortsatte färden, mötte ett par i medelåldern, kvinnan drog mannen intill sig och stirrade rakt fram, tittade även på mannen så att han inte skulle kolla för mycket, hennes tanke? sådär såg även jag ut en gång i tiden, undra om han kom ihåg det sen tog hon mannen i handen och snabbade på stegen lite. Sista mötet var en tjej i min ålder, med lika kort klänning, hon log och tänkte nog samma som jag vädret är underbart. kommer bli en kanonfest ikväll! Skönt att möta någon som är lik en själv, inte för att det spelar någon roll hur mycket folk tittar. Men det är konstigt, att en klänning kan skapa sånna reaktioner och tankar (vet dock inte om dom tänkte det där) men av att utläsa ansiktsuttrycken så föll jag inte alla i smaken med min lilla klänning.


börjar närma sig helg..

och då brukar det ju bli en fest eller två, imorgon väntar troligtvis lanternan sen får vi se vart resten av helgen bär. Förra helgen blev det station med allt vad det innebar, svensexa, viprum, stearinbränd mage, drinkar, dans och hemgång kring fyra, en rätt så bra kväll med andra ord! Igår spelades det minigolf med pappa och bror, de vart delad etta och en annan vart snäppet efter.. 

2 bilder från lördag, Alex kamera?
 

För mer bilder kolla alex blogg: http://alexaustvik.blogg.se/

RSS 2.0