Vi är på gång!

Ja det enda man gör nu är ju att taggar till festivalen!

Vad hände?

Vad hände med veckans väder? Cyklade till jobbet i topp, klockan är halv 9 och det är 25 grader i skuggan, och det känns som man kommer att avlida under dagen.. Sen har Michael Jackson dött?! Mycket kan man säga om honom och vad som är sanning eller lögn vet man ju inte, men bra musik gjorde han!
Kan ju tycka att det är lite synd om stadsfesten som flyttade den från den här helgen.. vädret kunde ju fakiskt inte varit bättre för festival? Nu ska det ju regna nästa helg, vi kan ju bara hoppas på att det ändrar sig!

När älgen är blå, ja då e ölen kall

För er som inte orkar läsa finns bilder längst ner!

Torsdag
, lanternan väntade, förfest med ew & jojjan, åkte buss med foka foka, sedan bil i 15km/h med pudeln, krutov spelade tills alla jävlar knuffades så dom fick avbryta, hela kvällen var dock en dans på rosor och jag hade hur kul som helst!

Fredag, vaknade med en känsla av att någon stod med ett järnrör och bankade på huvudet, for till stugan och städade lite sen sov jag ett bra tag. Vid halv sex började alla rulla in, sen är ju allt bara en enda röra, säger som en vän vid namn korros, vad hände inte? Helena drog in en okänd hund, kenneth kom förbi, vi badade badtunna/bastade till halv 4, Julia vaknade med ett stort brännsår på höften, denise & erika somnade kl 10 på kvällen, när erika vaknar nästa morgon är både hennes mobil och kamera fulla med vatten och stendöda, (båda var nya), elins hamburgare vart svartare än natten, min cykel stod i skogen, pappa frågade varför grillen var röd (hade visst smält en plastpåse på den, grilltången brann, en rackare dök upp i kanindräkt, stubbdansen uteblev, staffettkubb spelades och sen så tror jag att det dracks en del?

Lördag mådde faktiskt bra, åt frukost med brudarna som sov över sen drog dom iväg med kaninrackaren i spetsen, jag dammsugade alla tusentals popcornkärnor som var överallt sen låg jag i solstolen. Åt middag på frasses och det satt där det skulle sen vart det minigolf där jag förlorade, höll dock humöret upp vilket är en vinst bara det, sen vart det massa prat och skratt hos elin tills hon somnade och vi andra drog oss hemåt.

Söndag Sovmorgon och en god frukost, sen la jag mig i solstolen, vid 4 dök broder upp och vi spelade boul och sen blev det tacos till middag, såg lite fotboll och läste innan jag stupade i säng, tärd efter en helg i festernas tecken.

Måndag ja nu är måndagen här och jag är på jobbet, bor i stugan ett tag framöver och myser med livet!


Ölhävar på lantis



Ja på midsommar vart det in i dimman!


Små nykläckta ankisar i stugan


Sommar09

Ja men om vädret inte är det bästa så är jag superpeppad på den här sommaren, det ska bli lanternan imorgon troligtvis, midsommar på fredag, heltidsjobb, skellefteåfestival, en tripp till halmstad, luleåkalaset, stugan, bad, god mat och fest, vad kan gå fel? Ja sommaren, den har bara börjat!


Anna du är alkoholpåverkad gå ner,


ja det är ju iofs....

Sen har mamma skaffat facebook, hon ringde idag och fråga hur man loggade in, hon hade fått en inbjudan från en föredetta arbetskompis som nu var pensionär.. mja världen utvecklas ju!


Galleranna

ska på fest ikväll! Har kommit hem från jobbet och är trött, så kan bli att jag ska sova nån timme innan jag gör mig klar! Ikväll är det fest i medle och jag hoppas på en kanonkväll (vilket jag är rätt säker på att det blir när jag vet vilka lekledare som styr) Annars tycker jag att vädret kunde vara bättre, är det juni eller jul? 7 grader ska det vara på måndag, faan så skönt? Nä men sommaren har ju kommit, bara ut och sola, grilla bada! Sjukt att det var mer än ett år sen vi tog studenten föresten, känns som igår, jag skulle vilja göra det varje år gång på gång på gång (kanske inte skulle vara samma känsla dock), men har man nån gång varit lyckligare än man var den dagen?


vaken?

jag skulle vara ledig idag, jag skulle verkligen det.. sova ut, fara på stan, bara ta det lugnt.. sen ringer telefonen kl 6 och då fattar jag att antingen har någon dött eller så är det jobb.. senare alternativet var korrekt. så man satte sig på hojen och nu är man här och jag är trött och saknar min säng.

men man ska inte klaga jag har ett superjobb!

8 june

Har jobbat 7-16 idag sedan var det middag i stugan (pappsen fyller år) grillat som smakade alla tiders. Vi sjösatte båten och hissade upp vimpeln sen väntade efterrätten som inte heller var så dum! Blev erbjuden att spela minigolf med emil linn och några ikväll men kände att en film skulle nog passa mig bättre när det där med minigolf inte riktigt är min grej. Så nu ska jag dra på mig mjukisar, bädda ner mig under duntäcket och slå på sex and the city, den är ju väldans bra!

Imorgon blir det att kolla läget på balen, håller tummarna för alla som ska gå (och mig själv) att det inte regnar!

Black and white

blir det att äta snart från pompei efter det väntar inlinesåkning med monica om vädret håller. Helgen har bjudit på 2dagarsfest, konstigt, jag som inte skulle festa.. Men kul har det varit!

Under helgen har jag bla lärt mig följande:
- att när det är spillt på golvet på olles kan det vara stor halkrisk!
- att det kan ta 45 minuter att få sin chees på frasses
- att inte ha en vit t-shirt när man dricker rödvin
- att om du kör bil med automat, bromsa inte med vänsterfoten
- att sverige är överskattade i fotboll..


Antarktis?

Ja nu har man överlevt jobbveckan och äntligen är det helg! Kvällen är fortfarande oviss, antingen blir det någon drink på olles/calles eller filmkväll med Alex Jonna och Sara, jag är taggad på båda! Imorgon flyttar mamma och pappa till stugan, och ja då ska det ju vara sommar tänker man, men är det sommar när det är 6 grader varmt(kallt) och man fryser när man har vinterjacka?

Gaga, räkna med mig!

Så fruktansvärt skönt att komma hem från jobbet slänga sig i sängen och bara sova, nu blir det att fara på waynes få i sig lite middag och träffa ida emma och hanna vi ska planera sommarens sena nätter i form av någon festival (storsjöyran ligger högst i flagg just nu gagagagagaga!)

Och jag lever för ikväll

Yran kunde inte ha blivit bättre, bara kanon och allt var kanske bäst!


Började med grillning, gick sådär (se brännmärke till vänster, johanna täckte över med gräs)


Men vi åt och drack med god min men om köttet luktade suris


Alla var taggade till tänderna, inte minst hippihanna ^


Efter förfest på gårdsplanen och i emils rum bar det av till ålidhem där man träffade gamla godingar


Tassade hem efter en förjävla rolig kväll vid 5-6 snåret


Lördag taggade vi om och taggade till och men om det var segt så gick det vägen!


och mer där till....


Som vanligt så blir det alltid nån skråma på fest, inget undantag denna gång.


Träffade Stass som gjorde hela kvällen!


Hannie och jag avslutade även kvällen hos stass där han bjöd på kaffe och juice


Söndagmorgon, upp och hoppa kl sju för att ta bussen 20 över 8.. trodde vi, fick vänta 2 timmar på en annan buss..


Till sist vill jag tacka min underbara bror för att vi fick bo hos han, och att han stod ut med allt stök och inte minst att vi råka slänga en av hans kassar i soprummet innehållande bla en uppsats... (men det löste sig efter lite letande)

Dock tillägnar jag det här inlägget till Stass, än en gång, you made my day och det går inte att förklara men det var länge sen jag skrattade så där mycket!

Nu är jag död efter en helg med ingen sömn & 12 timmars jobb idag, så med tandborsten i mun säger jag godnatt!

RSS 2.0