6 tjejer i ett studentrum,

Pepp på morgondagen? OJA! Jobb till fyra på aftonen när dom andra drar 9 på morgonon är dock inte lika skoj men för tusan jag är ju där kl sex sen är det bara att dra igång, och får man inte nog på fredagen så finns det ju även en lördag helgen ska inte bli annat än bäst och jag är på mitt absolut festligaste humör! Ses på yrvelyran!


Hela livet blev en helg

Sthlm i bilder,

Ja min gästbloggesrska har ju varit ganska flitig och skrivit lite om sthlmsresan så jag ska väl inte tjata på mer om det, kan bara hålla med om att allt var king! Tänkte i stället lägga in lite bilder:


Vi har väntat på tåg, åkt tåg, och träffat världens roligaste och lulligaste tågkamrater


Vi har åkt tunnelbana till stan och gått på stan


Bott på ett bra och billigt hotell


Ätit på pizzahut och blivit mätta och belåtna



Festat med utgång på whiperoom (nästan whiteroom)


Träffat konstapeln utan att bli haffade


Ramlat lite vilket resulterade i bandagerad arm


Sovit i tunnelbanan


Hängt på gröna lund, säger det igen, åkt insane TVÅ gånger


Suttit ute i solen, de få timmarna solen har lyst


Druckit smoothie för många gånger


Åkt bil hem igen med 3 vovvar i bagaget


Och haft jäävligt roligt!!!!!

Way out SÖDER

hallå hallå Monkan här återigen :) Med moterhuven riktad mot norr på E4an är semestern nu över och föbi! OKEJ vädret var kanske inte synkat med kläderna i våra resväskor men trots detta har vi haft det huur bra som helst!!!!
I stora drag har vi hunnit med att shoppa,shoppa,shoppa festa,festa,festa och chilla,chilla,chilla ;D
För att inte glömma det vi gjorde igår,  det min älskade vännina  i själva verket lever för, GRÖNA LUND! Själv är jag ju världens tråkigaste grönan kavalje men anna fick åka INSANE 2 hela gånger OCH gå spökhuset så hon är nog nöjd :)
I år var det  faktiskt mitt år att bestämma vad vi skulle göra där eftersom att anna förra året tvingade med mig på både vilda mysen och frittfall! Årets enda önskemål från min sida var att äta fajitas och just däreför hade dom givetvis plockat bort de från menyn haha vad gör jag för fel =;(
Hemvägen har gått bra, anna har sovit maria har kört och jag har chillat =D
Nu ska vi käka och glida vidare i norrland.
TACK för en förjävla bra semester!

SMAAAACCCKKKK :* 

uteliv

nu är vi hemkomna eftér lite utgång, sen har jag ramlat i trappa och slagit sönder armbågen sen har vi dansat till massa bra musik sen åkte vi lite olika grejer för oss ta oss hem och nu är vi hemma efter en jävla rolig kväll, tack anton för förfesten jättesöt jordgubbskille!!!

sen en hälsning från min romejt, ramlades,sovandes,drellendes,stövlandes och snorklandes är vi nu hemma efteer en förjävla rolig kväll i studentsskivans tecken =) BLINK nu ska vi sova TJOHO ;DDDDD


Roadtrip

G-bloggare Monica här! Vill börja med att säga att jag ser det som en ära att vara den första gäst bloggaren någonsin här hos anna :)
Sitter just nu i en fin,fin volvo med mina två favorit tjejer på väg mot södermarker! Vi har just passerat söderhamn och ska snart byta från bil till buss när min kära syster ska på andra äventyr i gävle och uppsala.
Utanför är iaf gräset grönt och himlen blå, det säger ju allt! Det kommer att bli en toppen simister =D
Anna har bara sovigt 1 timma under resan, vilket är förvånadsvärt bra för att vara henne!
Maria har varit duktig och kört sverige igenom och jag själv har bara chillat ;)
Haha det var ju typ king att blogga! Blir av att gästa på vägen hem också!
HJÄRTA på mobilt bredband förresten =) och på maria och anna :*

XX / Chokladpralinen


Huvudstaden

Dagen har till stor del ägnats åt att fundera på vilka kläder som ska följa med till sthlm. Man har ju ingen aning om det kommer att vara varmt/kall sol/regn, prognoserna säger ju olika allihopa så det är ju bara att förbereda sig för ösregn och enorm hetta. Annars har det inte hänt så mycket denna dag, en promenad och en middag hos farmor. Nu ska jag packa klart sen spendera kvällen med monica och amanda om dom nån gång slutar träna. Kommer nog vara dött på bloggen ett tag framöver, är i sthlm tills på söndagnatt/måndagmorgon sen jobbar jag i jörn på måndag. Är taggar till tänderna på dom kommande dagarna, jag ska nynna på lasses låt hela veckan "Det här är rock jag är i Stockholm" sen väntar ju grönan också, det gör en inte mindre taggad!!!!


Det stinker från en pissoar och jag hör hur några pratar
"jag älskar mitt meningslösa liv Hur är ditt liv" och nån svarar :
 "jag är glad att bo i Stockholm"


"vart fan e janne?"

En kanonhelg måste jag säga att det har varit!

I fredags var det som sagt lazerdom som stod på schemat, jag taggade och tänkte att det där det kan ju inte vara så svårt, skjuta med en laserstråle och sen gömma sig lite.. hm. Fösta omgången -näst sist. Andra omgången -sist. Tredje omgången -sist. Fjärde omgången -sist... Mja, man kunde ju ha varit stoltare över sin insats.. Sen åt vi glass i Piteå innan vi drog oss hem, och redan hemma så hade man som glömt det där med placeringen när pappa frågade hur det gick..

Lördagdag väntade stan, och en ny kamera införskaffades, måste ju säga att Monica köpte inlines och jag har aldrig sett någon så lycklig, såg ut som ett litet barn på julafton som fått precis den julklappen som hon/han väntat på. Sen åt vi på subway (första ainasglassen får vänta på sig nu var det mat som gällde), i allafall så är det väldigt bra när man är två kompisar som tycker om samma, frågade monica vad hon skulle ha för något och hon var sugen på både chicken tireaky(med reservation för felstavning) och skagen, men OJ vad bra exakt samma för mig så vi köpte en chicken och en skagen sen tog vi halva var av varje och SOM det smakade!

lördagkväll styrde vi kosen mot degerön till johannas lya och efter lite felkörning var vi på plats och sen drog det igång, köttet på grillen, cidern i gapet, leken runt bordet, jukket i sängen och trappen till toan var några av sakerna man fick uppleva under kvällen och skoj hade vi! Kvällen avslutades i stan på calles och olles sedan väntade frasses, skulle inte äta men när dom har extrapris på hamburgare går det tammetusan inte att avstå! Övernattade på sunnanå.

Söndag, jag och monica cyklade/åkte inlines och köpte glass sedan spenderade vi dagen rullandes runt i staden, klockan halv 5 mötte vi upp ida på mamma mia och åt pizza, gött gött gött. Vi styrde sedan hjulen mot monica och inväntade amanda, när hon dök upp kokades te och vi satt på altanen en bra bit in på kvällen, när sedan kylan smög sig på flyttade vi oss innåt, spelade rappa kalja till halv 3 i natt innan dom 3 skjutsade hem mig och sedan var det godnatt.
Bättre helg kan man nog inte ha haft, och bättre vänner kan man inte ha!

Helgbilder:

Fredag - (läggs in när sara skickat)

Lördag -

Ja nån hade ju som sagt köpt inlines!




5e bilden är trappen ner till toan, gick fint!

Söndag - då hade kameran slut på batteri..

helgbravader

Ja helgen innehåller en hel del godsaker, imorgon börjar jag med det tråkiga.. jobb 7-16, men sen på kvällen drar vi ett gäng till piteå, sara fyller 20 så här ska spelas lazerdom, har aldrig gjort det så det kan ju bli en upplevelse! På lördag väntar stan, ska införskaffa mig en ny kamera när den andra skulle kosta 1500 kr att laga så känns det ju värdare för mig som inte är någon kamerafantast att köpa mig en ny (passande nog kom experts rea just),när kamera har införskaffats ska jag sen inviga årets första glass på ainas med en kär vän, på kvällen vankas grillmiddag och fest med gamgambrudarna tror det kommer bli kanon och alla tiders, ska tillbringa kvällen i johannas gröna ruckel (hennes egna ord). På söndag ska jag inte vara bakis och inte ha ont i huvudet men ta en rejäl sovmorgon sen ska jag bara ha en mysdag, på kvällen ska jag och monica planera stockholm, drar på onsdag och oooom jag är taggad!!

Nu ska jag cykla iväg till möller, har inte träffats på evigheter så har mycket skvaller att ta igen!

Jag hatar män...

... som hatar kvinnor! Jaa ikväll såg vi män som hatar kvinnoroch tammetusan vilken film. Ni som inte sett den än (om det fortfarande finns någon, se deeen) sen blev jag både arg och rädd också men det är en annan historia,

Imorgon ska jag på expert och försöka få förklarat för mig varför min kamera är död, den dog i malaysia sen har den inte riktigt återuppstått, kan bli att jag måste införskaffa en nying!

måndagsbarn

Dagen har spenderats med farmor, vi har varit på farfars grav, varit hos läkaren, handlat, varit på burmans handelsträdgård, och till sist fikat. Väldigt mysigt med gammelfolk! Kvällen har spenderats med monica, där vi har försökt planera våran stockholmsresa som ska bli av nästa helg, jag taggar grönan, dock tror jag att jag är ensammen om det då monica fortfarande har skriket kvar i halsen efter fritt fall förra året.. Imorgon ska jag på kurs och jag är inte taggad det minsta, ska även göra ett prov och det gör mig ännu mindre taggad men för tusan man får väl hoppas på det bästa. Imorgon kväll däremot ska jag och alex se män som hatar kvinnor, ja vi är nog dom enda som inte sett den men imorgon ska det bli av! Vad som väntar nu? sängeeeeeeeen, godnatt!

Godmorgon lördag

Jag älskar lördagar, spelar ingen roll att jag just nu är ledig i princip alla dagar i veckan, lördag är lördag! Man vaknar upp, får somna om, ligger i sängen och läser aftonbladet, kollar på klockan igen, a man får fortfarande somna om om man vill, katten kommer och lägger sig över huvudet och kurrar som aldrig förr även hon verkar älska lördagar, stiger upp och hoppar i dom varma tofflorna, kollar sig i spegeln a håret står på sne men det får det göra på lördagar, tassar ner och ser familjen sitter och äter frukost godmorgon familjen!, hela familjen gillar lördagar!, steker ägg (tappar ett på golvet, men det gör inget, det är ju lördag) och äter ägg och hårdmackor samtidigt som man läser norran i godan ro, sen fortsätter det så hela dagen, allt i en jäkligt skön stämning, som sagt, älskar lördagar!


Halsfluss

JO jag tänkte bara säga det, att jag har:


Solat i en snöhög på vintern, så att jag till slut har blivit kall om rumpan..


Kört skoter på vintern tills tårna har frysit till is..


Tagit promenader i massa minusgrader i hemavan så att halsen har domnat bort av kyla..


Sovit i en hög på snömarken tills snoret rann...


Festat i kyla så att man dagen efter känner att "jo jag frös nog lite igår endå"..


Jag har åkt slalom tills ansiktet har varit i rödaste laget...

Men inget av de har jag gjort nu.. Nä jag har byltat på mig kläder varje gång jag farit ut, jag har varken åkt slalom, skoter eller festat (fel, festat fast inte sovit i en snöhög!!) sen jag kom hem, och dåå får jag för första gången i mitt liv HALSFLUSS.. Kul är det ju inte, men tydligen så vart omställningen från Balis 30 grader till skellefteås 5 grader liiite för jobbigt för kroppen så nu är det Penicillin som gäller här framöver..

Tillbaka till livet!

Jadaa nu har man landat på hemmaplan efter att ha varit pa resande fot i 116 dagar (tog bara 36 timmar att ta sig hem, baagaateell), sjukt att vara hemma men nån gång ska man tydligen hem också! Dagen efter vi landat så var det valborgs, firades med några härliga bruds till största delen på Sunnanå, bilder? Joooru:





Jaa sen kan jag ju tillägga att jag fick nå sår som vart hål i ansiktet och på ena armen när vi for hem från bali, därför det ser ut som att jag har några skotthål, men det är väl inte värre än nå svininfluensa eller så.. (skämt, dom är på väg bort)

RSS 2.0