NYÅRS

Tänkte passa på att önska alla ett gott nytt år innan jag fyllnar tiill!
Det ska bli en lång kväll och jag hoppas den blir hur bra som helst!
Först väntar 3rättersmiddag hos monica med hon amanda och ida, sedan en fest hos hennes granne och sedan vidare till en annan fest, sen hoppas jag på efterfest?
Vi lämnar det gamla bakom oss och ser framemot ett nytt underbart år! 


Eftersom vi far på söndag så får denna blogg vila nu, jag hänvisar istället till denna blogg följ resan där!!


igår slog vi huvudet i baren,

och idag är huvudet trött, meeeen......


Gårkvällen var så jävla rolig, vaaaaaaarför stänger dom kl 2? jag skulle ha kunnat vara där till 4,5,6!!!! Idag hade jag min date med Anders och den var avslappnad och mysig, en kanongubbe är han, precis som min farfar var! Denna kväll bjuder på en lugnare ton än gårdagens, spel och film skulle jag tro!

Bilder från gårdagen kommer kanske upp lite senare, när mina festarkamrater vaknat till liv och skickat bilderna, hade bara 2 st på min kamera.. som vanligt så glöms den bort efter ca en halvtimme och sen ligger den där alldelens bortglömd. Men sista utgången innan resan var kanon!

det vankas fest

fullt upp i juletid, släktträff & sedan fest ikväll!!!!!!!

En julaftonsbild, kl. 10.00, julfrukost!


Julens tider

Kan börja med att säga att Twilight var bra, mycket bra! Lördag morgon var inte lika bra, vaknade med feber som fortsatte stiga tills det landade på 39,1.. Så till sängs har jag legat lördag & söndag. Mår bättre idag, och dum som jag är så for jag iväg till tandläkaren, stan & jobbet.. Känner nu att jag nog borde ha stannat hemma, men är huvudet dumt får kroppen lida!

Ikväll annordnades en biljardturnering hos familjen Marklund, ingen stor sådan 3 deltagare för mammsen kände sig nog redan från början liiite sämre så hon avstod.. hur som helst gick allt som smort och segern hamnade i mina händer.. Mer utförligt kan ni läsa på Emils blogg

Efter det skulle granen pyntas, och när bara några få bollar återstår så känner nog emil på sig att något fattas, för ur sig vräker han "men.. vi har ju glömt ljusen" ja där stod våran gran i all sin glans, nästan färdig.. Men det fixade sig, japp vi fick upp ljusen och nu är den klar!

Nu sitter vi och ser på sunes jul, den där familjen, när ska det sluta vara roligt?


Twilight

Ikväll blir det bio, twilight står på schemat.. Jag undrar om den verkligen är så bra som alla säger? Det är egentligen inte min typ av film tror jag, men alla verkar ju ändå gilla den, får väl se efter kvällen vad jag tyckte om den!

Gick in till stan idag, vore bra om sandgubbarna kunde sanda vägarna lite mer så man inte behöver göra en parad vart tredje steg, väl i stan så klippte jag mig, fick ett glas vitt vin av frisören, snällt! Sen köpte jag en julklapp till lillajulafton som jag Alex, Jonna & Sara ska ha på måndagkväll. Hade lilla julafton med ett annat gäng igår, som innefattade pepparkakshusbygge, tärningslek, julklappar, och film, väldigt trevligt!

norrländska virrtjejer

Alltså man kan ju börja förstå att man ringt för många gånger till ett  företag när den man ringer till skrattar och säger, "Hej, visst är det Anna och Frida?!" när jag bara har sagt "Hej" hon känner allltså igen våra röster, hon jobbar på ett företag som pratar med olika personer hela dagarna! Jag och Frida har bokat våran resa genom kilroy, och genom en person där som heter Cristin, hon har hjälpt oss med det mesta och varje gång vi haft en fråga så har vi ringt henne, alltså rätt många gånger.. Idag ringde jag dit och skulle prata om/betala försäkringen, blir kopplad till Cristin, "Nämeen heej Anna!" sen skrattar hon gott, för vi är kanske de 2 virrigaste personerna hon haft att göra med, två norrländska tjejer som har alla fråger i världen att ställa, och Cristin hon sitter där i Linköping och svarar snällt, skrattar glatt, och hjälper oss med allt som behövs, hon är en pärla dendär Cristin!

1 vecka kvar till julafton, hoppas inte all snö hinner försvinna det ska vara snö på julen!!!

Breathing your love

Jag har haft Darin feat Kat Delunas låt breathing you love på hjärnan hur länge som helst nu! Haha att Darin skulle göra en bra låt var oväntat, dock ser han fortfarande ut som en liten kille i videon när han försöker se sexig ut, känns som han aldrig kommer att komma sig ur den där pojkbandslooken..

Vaknade med tandvärk idag igen, visdomstanden spökade, nu var jag less så 20 över 9 ringde jag till tandläkaren jag tänkte att jag aldrig skulle få en tid före jul iaf, men jag fick komma kl 10 idag så det var bara att ta på sig kläder och dra iväg. Visade sig att jag hade en inflamation så tydligen inte så konstigt att jag hade haft ont, så nu har jag köpt ngn specialgrej och nå gel som ska hjälpa och gör det inte det så kanske en pencilinkur står på tur vilket jag gärna skulle slippa när det vankas så mkt fest framöver!

Och bara så ni vet, inflamationen beror inte på dåligt borstande för jag missar aldrig att borsta tänderna, jag gör det minst två gånger per dag och har aldrig haft ett hål, så tro inte att Karius och Baktus har bosatt sig i min mun ;)
Men borstningen verkar ju förgäves för tanden ger sig inte!!!!!!!!!!!!!!!


mot alla principer att nicka till i kyrkan?

Enligt pensionärerna iaf... Var på lucia ikväll, före själva tåget så spelade en orkester, och spelade, och spelade.. Jätteduktiga, men väldigt många låtar eller vad det nu kallas, jag kollade runt och var tredje pensionär satt och nickade haha det är så himla kul att sitta och titta på folk som kämpar med att hålla uppe sina ögon, man ser hur ögonen så gärna vill slå igen men man kan ju inte sitta och sova i kyrkan därför stretar dem emot, endel gick det bättre för, andra gick det lite sämre för, men dom vaknade iaf när själva luciatåget kom in!

Efter lucian bar det av mot alex där hon och sara var, vi byltade på oss massa kläder och for till vitbergsbacken och åkte madrass, efter det vart det fika och scrubs, då jag som vanligt somnade..
Gårkvällen på Balzac var absolut skoj och när det väl var hemgång så var jag så fruktansvärt sugen på en subwaymacka, och nu när subway äntligen har öppet till 3 på helgerna så la jag av raka spåret dit, till min besvikelse får jag se att det är stängt pga inventering, yeah right hörde idag att subway hade personalfest igår......................

Hittade 3 bilder på min kamera idag, det var tydligen det jag fick med av kvällen:



ikväll,

är det fest!!!

visdom


Här kommer jag med smärta, sa visdomstanden och klämde sig fram där det egentligen inte fanns någon plats.

Sitter just nu med världens tandvärk. Det är dendär rackarns visdomstanden, min tredje. Dom andra två har dock varit smärtfria men denhär den verkar ha gett sig den på att jag ska förstå att den är på väg, och som jag har förstått. Jag förstår små barn som grinar och är jobbiga när dom får tänder, jag vill också gråta som ett litet barn just nu!

En bra sak är dock att jag funnit en nyårsklänning, på rea!!!!
En sämre sak är dock att jag varken funnit morgondagens kläder, julaftonens kläder eller annandagens kläder..
Blir alltså någon till timme på stan imorgon, jag som var så glad över att jag gjort klart alla julklappar!

köttbullar i mängder

Vaknade halv 8, kl 9 skulle jag befinna mig hos farmor där jag och pappa skulle rulla köttbullar för fullt medan hon gjorde smeten och stekte! Denna tregenerationersköttbullesats bestod av 3 kg köttfärs = himla mkt köttbullar!  Efter vi gjort klart dem så vart det köttbullelunch, hur goda köttbullar som helst fattar inte hur farmor gör skulle lätt kunna äta dom framför tvn en fredagkväll ist för popcorn! Efter lunchen bar det av till jobbet och efter det vankades det julbord, någorlunda mätt just nu och vill inte tänka på hur många köttbullar som har rullat ner och just nu ligger i min mage!

Men nu har julen startat på riktigt!


i-landsproblem?

 Ungefär så känns det nu!
Hatar att vara snorig & ha ont i halsen!
Det blir inte bättre av att jag har jobbat ute ikväll heller, snön öste ner och mina tår var som 10 st isklabbar. Ja barnen i Afrika har det värre och detta är väl ett i-landsproblem men jag frööööööös & hade ont. Allt löste sig dock efter en varm dusch och lite nudlar!
Fick även höra av korre att lucia är kl 18 på lördag? vi som skulle vaka från fredagens fest till lördagsmorgonens lucia. Det blir nog inge vakande, blir hem och sussa sen till kyrkan på lördagaftonen då, hade varit mysigare på morgonen men nu är det ju verkligen inte jag som bestämmer det.. Vem bestämmer det? Vilken tid lucia ska vara, ska prata ett par väl valda ord med den karln till nästa år så vi kan få våran festvaka nått år iaf!

När jag skrev i-landsproblem där uppe så kom jag och tänka på ett youtubeklipp med Alex schulman, man ska inte skratta... men lite kul är det.. pyttelite..

Som sagt man ska inte skämta om sådant... pyttelitekul.

fredag är ändå den dagen som känns bäst

Ikväll är jag bjuden på glöggkväll, jag hatar glögg!..  Jag ska självfallet fara och umgås och ha trevligt, vem vet kanske så finns det en liten teslurk till mig ist för glöggen! Idol ska vi nog se också, börjar bli less på Alice satan vad hon klagar på allting, "killarna får mkt bättre låtar" "juryn gillar inte mig" osvosv den som har gett sig in i leken får leken tåla lilllle Alice, så gör din grej jag håller med baggan, tråkigt att hon tror på skvaller. Men det är klart, hon är lite ung, säger Laila Bagge. Kevin ska ändå vinna, gud en sån skön en grabb, när klagar han? eller är sur? eller ledsen? eller ens lite nedstämd?

Nästa fredag blir det Balzac, sen vaka, sen kyrkan på lördagmorgonen och kolla på Bella som förhoppningsvis är lucia!
Ha en skön helg allesammans!

Familjen Marklund, inga julklappsfantaster!

Julklappar är kul när man vet vad man ska köpa, det är inte kul när man inte vet ngt alls. Det är det jag har sysslat med den senaste tiden att klura ut allas julklappar! Har inhandlat en del nu och vissa är jag mer nöjd över än andra.. När jag sitter och skriver om julklappar kom jag och tänka på förra året, när pappa skulle slå in ett stort paket till några kompisar, och soooom han kämpade med kartongen,papperet, tejpen hela familjen var samlade för att studera detta mästerverk, och till slut så stog det klart, paketet som hade tagit lång tid & även gjort pappsen lite varm under armen, för han kämpade verkligen! Alla beundrar det fina paketet, berömmer pappa och han är lagomt stolt över sitt verk, tills jag ställer frågan "Hoppas du tog bort prislappen?" det stolta leendet på hans mun stelnar, paniken sprider sig i hans ögon, uppgivet säger han, "det trodde jag att du gjorde? näädu pappagubben, det gjorde jag inte det var ditt verk! Mamma suckar uppgivet, och det blir hennes uppgift att ta isär paketet utan att riva sönder allt för mkt.. Prislappen togs bort, paketet tejpades igen, men den uppgivna minen på pappa efter det förstörda verket, den satt i ett tag!

RSS 2.0