Poker face

Kan ju säga att pokern gick sådär för min del, bättre för Julia.. Men trevligt var det!


Endel av er kanske kommer ihåg det här inlägget: http://annaamarklund.blogg.se/2008/october/sluta-aldrig-forvanas.html#comment min date med Anders som jag vann! Den är inte tagen ännu men idag ringde han mig och kollade när jag har tid, så jag är iaf inte bortglömd och snart ska det fikas så det står härliga till!
Första advent nu, shit vad tiden går snabbt helt sinnes! Men fortsätter det snöa på detta vis så får ju båda skidorna & skotern glida runt lite innan jag far, sån tur ska man väl dock inte ha imorgon är det väl slask.
Nu ska jag snart återgå till wallander, trevlig kväll & god första advent (säger man så?)

hörrni..

det finns ju ett slags fans, dom som verkligen engangerar sig och åker på konserter och beundrar sin artist. Sen finns det ju andra fans, 14åriga tjejer som älskar johan palm..
 
Hon fick ju kramas iaf, så nu sover hon gott och 100 000 andra är avis, men jag är dock inte en av dom 100 000.

Ikväll ska klänningen på, drinken ska slinka ner & poker ska spelas, se upp brudar jag tänker vinna!

sist på John blunds lista..

En myskväll får det bli, eftersom att jag har sovit cirkus 3 & ½ timme inatt, somna på dansgolvet vill man ju inte då är det ju bättre framför tvn!
Hade en sån där kväll igår då jag  vänder och vrider i sängen och hur jag än ligger så blir det aldrig skönt, mage, rygg, sida.. när jag väl hittat ngt som känns någotsånär så blir det för varmt, tar av mig täcket och försöker somna igen, nej då blir det ju för kallt om ett tag.. sen tar fantasin över och jag ligger och grubblar och funderar och vips så har det gått två timmar, sen får jag panik över att väckaren ringer om fyra timmar och då kan jag inte sova för det.. men sen kom han, dendär John

Är nog bra med en myskväll, fastän både jobbfesten och station lockar.. men när en på jobbet säger "va? ska du inte ut, det är ju fredag?, du brukar ju festa då!" så kanske det är dags för flaskan att vila sig ett slag! Får kanske "turen" att vara chaffis åt några arbetskamrater ikväll, vilket kan bli kul, dom är fulla jag är nykter, jag kommer ihåg och inte dom, så på måndag så kan man luta sig tillbaka i stolen och bara flina!

Hur ska livet rymmas i en ryggsäck?

Ikväll har jag och frida planerat inför resan, och jag förstår verkligen inte hur jag ska rymma allting i en ryggsäck? Mitt liv i en ryggsäck i fyra månader.. aja det får ju lov att gå! det börjar vara nära nu, pirr i magen & väldigt förväntansfull! Ge mig bara stranden, solen, det varma vattnet och en kall Piña Colada!


Jag velar även om morgondagen.. utgång, myskväll, utgång, myskväll?
Nu ska jag sova, jobb kl sju imorgon, piggtjej!

funderingarna avlöser varandra.

Jag är 19 år. 19 år av mitt liv har redan gått, till vad? vad har jag gjort? 12 års skola.. sen då? två resor till thailand, en till grekland och en till turkiet.. mer? Tagit moppekörkort, skoterkörkort & bilkörkort och sen? Sprungit på fester, maskerader & uteställen.. och mer? kommit ut i jobblivet och känt på hur det är att jobba 100 timmar på 2 veckor.. och sen?

Visst jag har klarat av skolan, tagit körkort, åkt utomlands, börjat jobba osv.. Men är det allt? seriöst 19 år!?
Vad händer härnäst i mitt liv?
Jo en resa i Asien som kommer bli en jävla upplevelse, de ska nog ge lite nya perspektiv på livet, sedan en sommar full av jobb, sen blir det väl jobb i norge eller plugg.. Och då kommer nästa fråga, när jag nu ska plugga, vilket år det nu blir så vad? vars? och efter skolan vars ska man flytta? vars ska man jobba?

Just nu skulle jag vilja vara 19 föralltid, eller 20 kanske. Men stanna där ett tag!

Man kanske skulle göra som Gynning, leva livet på ibiza tills man blir typ 26 sen komma hem och vara med i bigbrother vinna massa pengar och sedan bli känd... fast bigbrother har ju slutat gå & stureplan är nog inget för mig..

Livet är en gåta, godnatt på er!

en felringning?

Imorse ringde jag till en vän (kanske inte borde nämna namn, med hänsyn till "mannen" men det var monica) jag slog telefonnummret och väntade på svar:
- Hallå? (låter som en väldigt gammal man)
- Oj, ursäkta, du jag har nog ringt fel!
- Näe det har du inte? (låter lite mer likt henne)
- Va? Har jag inte?
- Nej Anna, det är jag Monica!

Haha hon hade alltså en sådan morgonröst att jag trodde att det var en man jag talade med.
Vissa människor bör man aldrig väcka, eller så borde de förstå sitt eget bästa och slå av mobilen tills dom vaknat till liv!

Till en annan sak, en fundering som jag hade igår... Varför i hela fridens dagar ställer man upp i sanningens ögonblick? Varför avslöjar man sina innersta hemligheter inför sin familj och svenska folket? Oftast slutar ju dom som är med innan dom tagit hem ngn stor kosing också så det enda dom har gjort är att berätta sina sanningar utan att få så mkt tillbaka, så varfööör? Annars måste jag ju erkänna att det är kul att kolla på, kul att få reda på andras hemligheter och kul att se hur dom sjunker längre och längre ner i stolen, och hur familjen får tyngre och tyngre huvuden. Det är ju kul att andra är med, men själv skulle jag aldrig sätta mig i dendär gula stolen.


rock moves

Umeå vart kanon, tack tjejer!


Dagenefter-korten tror jag vi sparar för oss själva, alla såg.. sådär pigga ut!

Idag var det skyltsöndag, mina tår tyckte inte om det! Men hur bra som helst med all snö som kommit, kan det inte bara komma meeer, så skotern kan plockas fram!!!!!

Just dance

Snart far jag och frued till umeå, imorgon kommer monkan & amanda..
Fötterna ska få dansa, munnen ska få sjunga, magen ska få smaka, jodu det vankas fest!


What's going on on the floor?
I love this record baby
But I can't see straight anymore
Keep it cool, what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright

Just dance, gonna be okay

ja, men klä gärna av dig?

Igår så drog jag och pappa oss till edda för att simma & basta, när vi kommer dit ser vi att herrbastun är avstängd. Vi köper då till relaxen där både ångbastu & vanlig bastu är tillgängligt för både män & kvinnor.. När vi sitter i varmpoolen säger pappa (som ser sådär bra) - Anna vad står det på dendär lappen? Jag- Inga badkläder i bastun sitt på din handduk. Just då ska en man gå in i bastun, han tror att jag säger "Inga badkläder i bastun, sitt på din handduk" till honom, och säger därför till mig -Jaha, man får inte ha badkläder på sig där inne? Samtidigt som han drar av sig badshortsen.. Jag: -Öh, jo eller jag menar jag sa inte till dig, eh jag skulle bara säga till min pappa vad det stod på lappen. Innan jag var klar med mitt förklarande så var han inne i bastun, naken, för jag hade ju sagt att man skulle vara det.

Sen idag stod jag & pappa och lagade mat när mamma kommer hem och båda brister ut: MEEEN SE HÄR KOMMER HON, ÄNTLIIIIGEN, SOM VI HAR LÄNGTAAT, ÅH EFTERLÄNGTADE MAMMA! Som att hon hade varit borta hur länge som helst, men vi skojade bara, efter henne kommer en man som varken jag eller pappa hade sett och som ingen av oss känner, han ville köpa havre av oss. Han måste ju ha trott att vi är en helt vrickad familj som skriker och jublar varje gång en familjemedlem kommer hem från jobbet.

Girls just wanna have fun..



Tack för allt ni gör & har gjort, ni är underbara!

jag är inget geni

Igår var vi hos Elin och spelade familjegeni, rutersju & finns i sjön. Jag vann inte i något, men huvudsaken är inte att vinna utan att delta?

Efter det så for vi till olles, Elin tog ett vinglas och Monica en drink, jag körde så jag fick sitta och titta på när de andra sörplade. Väldigt lustigt att vara ute nykter, sitter och kollar runt och ser på alla onyktra människor och man ser allt som man annars aldrig tänker på, man ser folk som spiller ut sin öl över hela tröjan men inte bryr sig ett smack, man ser dom som skriker i örat på en annan för att överrösta musiken, man ser dem som dansar utan att det finns ett dansgolv, man ser dem som sitter själva och sjunger med till musiken i högsta tonart, man ser dom som försöker flirta in sig för att få sig en drink & man ser dom som går fram till nån dom aldrig träffat och bara börja prata om allt & inget.. Och det är då det slår mig, det är ju exakt sådär man själv beter sig när man är ute. Någon nykter människa har säkert suttit och kollat på mig när jag har varit onykter, och tänkt alla tankar som jag tänkte igår.

Har du,

också tänkt ibland att ingenting spelar någon roll, och att imorgon är en annan dag?

Idag är en sån där dag då jag skulle kunna sova bort hela dagen, kroppen känns bara allmänt seg & ute är det gråare än gråast. Jag fick mig iaf upp och det enda nyttiga jag har gjort sedan dess är att dammsuga, annars har jag bara suttit här. nerhasad i stolen och lyssnat på jullåtar, julstämningen kommer sakta smygandes!

Jag har iaf tänkt att få på mig nå kläder nu, sen kanske ut och gå? Sen är det ju madagaskar på tv, mysfilm! Ikväll blir det ännu en slapparkväll med bruudsen!

ikväll kör vi soul,

Idag cyklade jag till stan, observera cyklade! Vilket jävla sluskväder, jag byltade på med hela regnstället, mössa och tjockvantarna men redan utanför dörren så ångrade jag mig om att cykla, men jag hade bestämt mig och det skulle bli den enda motion jag skulle få idag, så jag hoppade upp på hojen och drog mig i väg. Drygt en timma senare var jag hemma igen, blöt & kall, det är nu man längtar till en semester i värmen!!

Ikväll blir det en lugn kväll, ska spana på idol och äta gott!

Soultema ikväll, kan ju bli riktigt bra!

Kevin Borg - Signed, sealed, delivered,  Stevie Wonder

Robin Ericsson - Reach out I´ll be there,   Four Tops

Robin Bengtsson - (Sittin on) The dock of the bay,   Otis Redding

Johan Palm - You can´t hurry love,   The Supremes

Alice Svensson - I say a little prayer,   Aretha Franklin 

Anna Bergendahl - Bleeding love,   Leona Lewis

Sen är det visst duetter också,

Robin Bengtsson/Alice Svensson
You´re the one that I want,  John Travolta & Olivia Newton-John

Johan Palm/Robin Ericsson
We built this city,  Starship

Kevin Borg/Anna Bergendahl
(I´ve Had) The time of my life,  Bill Medley & Jennifer Warners

Varför bölar Anna i varje program?
Hänger hon löst så gråter hon, sitter hon säkert så gråter hon?!

I'm dreaming of a white christmas

Imorse när jag drog upp rullgardinen så låg det snö på backen!!! Iofs inga mängder, ca 2 cm men endå! Är så himla peppad på snö!!! Jag hoppas att det ska komma mkt innan vi åker, så man hinner köra lite skoter och åka lite slalom innan, för det kommer jag verkligen att sakna! Det är nu jag börjar fatta att vi ska vara borta i nästan fyra månader, ca hela vintern!!! Skönt på ett sätt, men samtidigt så är slutet av vintern så skön, när solen är framme och man sitter i backen med en kopp varm choklad! Jag antar att jag få uppleva det igen dom kommande vintrarna och snart uppleva denna vinter i Asien, som jag tror kommer bli minst lika toppen!

Så i vinter byter jag det här:


Mot det här:


Jag blir så arg!!!!!!!!

Satt och läste tidningen igår på jobbet när jag åt middag, sen läser jag en annons med rubriken "Svenska småbarnsföräldrar vet hur jobbigt det kan vara när deras barn tvingas sälja sig till utländska turister." Jag läser hela annonsen och sen vill jag bara kräkas upp min mat. Den handlar inte om att svenska barn blir utsatta men den handlar om övergrepp mot barn i vanliga turistländer som vi svenskar åker till som tex Brasilien & Kambodja, offren är mkt unga, ibland om turisten har speciella önskemål händer det till och med att spädbarn våldtas och sällan eller aldrig anmäls brotten varken på plats eller i Sverige.

Jag skäms, jag skäms så jävla mkt över att vara svensk när man läser sånt där, det är inte bara svenskar som köper barn men 8% av sveriges män har nån gång gjort det och det blir några tusen köpare per år! Svenskar, (oftast män) åker på semester, köper ett litet barn och knullar det som om det vore nån jävla pappdocka? Och svenska poliser och åklagare lägger ner dom få fall som tas upp samtidigt som politiker fortsätter att blunda. Nån måste göra ngt, få bort dom här jävla sexturisterna.


Bilden är inte arrangerad. Fotografen följde de två turisterna
på en strand i Gambia sedan de hämtat varsin ung pojke.
Männens fruar och barn var ovetandes kvar på hotellet.
Foto: Monica Dahlström-Lannes

Daddys day!

Farsdag idag, och istället för att stiga upp med frukost på sängen så hämtade jag pappa & mamma kl halv 2 inatt och sa grattis då! Tog välbehövd sovmorgon i morse och sedan har vi spenderat dagen hos morfar där vi beställde pizza från medlepizzerian, stenugnsbakad, den satt där den skulle!


Sen kan ni ju kolla här hur väl ni känner mig ;)


Grattis igen farsgubben!

Helgäventyr

Ska snart och äta wook och jag är så jävla hungriiiiig!


Gårdagen var trevlig, balzac blev det dock inte! Jag kände mig för trött så efter vin & ost förfesten hos elin och sedan festen i lokalen fick bli en burgare på max och sedan sömn! Ikväll ska jag vara chaffis åt mamma, pappa, faster & farbror dom ska på kusinträff, annars så ska jag tillbringa kvällen med amanda monica & ida på sunnanå!

Gårdagen i bilder:



feel good

satan så skön kväll! Jag, monica och amanda har varit på edda, simmat 40 längder och sen varit i relaxen, ångbastu, varmbad, kallbad & vanlig bastu, det känns som man har fått en spabehandling, bra känsla för ett billigt pris ;)

Imorgon blir det förmodligen balzac, är så trött just nu så det känns långt borta, men iaf så ska vi ha vin,kex och ost- förfest hos elin med brudarna så det blir nog mysigt, sen mellanfest i någon lokal och sen om man har överlevt tills dess så blir det utgång, och överlever man den kanske det vankas efterfest?



Gårdagens middag,  godaste på länge!


Tråkigt med rubrik, roligare med innehåll!

Jobbar heltid i veckan, skönt! På ett sätt gillar jag verkligen att stiga upp kl 6, sover jag för länge får jag alltid ont i huvudet och blir trött hela dagen, men nu när jag lägger mig kring halv 12 och stiger upp 6 så känner jag mig pigg, kring 6 timmars sömn är lagom! En konstig sak är att jag aldrig någonsin har försovit mig? Aldrig till skola eller jobb, visst har det hänt att man snoozat 5 minuter eller stannat hemma första lektionen med mening men aldrig försovit mig på riktigt, men någon gång ska väl även det hända!

För någon kväll sedan satt jag och kollade på youtube på massa gamla serier som man har sett genom tiderna, helt sjukt vad man har följt grejer, rederiet, tre kroner, skilda världar, rena rama rolf, en fyra för tre, skärgårdsdoktorn är väl några serier som jag inte är ensam om att ha följt i yngre dagar?!


Flashbacks någon?

slösöndag

Har varit och simmat, gick tungt som tusan idag meen några längder vart det sen den efterlängtade bastun! Hatar dock föräldrar som aldrig säger till sina ungar att dom ska stänga dörren till bastun.. Barnen står mittemellan med dörren öppen och säger att det är för vaaaaarmt i bastun, jaha? gå därifrån då!!!!
Ikväll blir det antingen att vara med Monica, Amanda & Ida eller att slöa hemma själv, har inte bestämt mig om jag orkar fara någonstans jobbar 7-19 imorgon så ikväll blir det en tidigkväll!



Älskar att det är ensam mamma söker på söndagar, en mysig avslutning på veckan!

ny dag, nya tag

Idag är både kroppen och knoppen en aning trött.. Anledningen är väl att det var en dag igår också, en festardag!
Kul var det, lapdance utfördes, bången användes flitigt, amanda fick smaka på vakterna & station var fullare än någonsin, faktist lite väl fullt det gick knappt att röra sig!
Åkte iaf taxi, bra grej när man delar på fyra, 30 kr/pers, värt i denna kyla!



                                            
Ikväll blir en väääldigt lugn kväll, film med några vänner är precis vad som behövs!

RSS 2.0