inköp & filmkväll

Idag har jag varit på stan i stort sett hela dagen, det som köptes var en väst, en t-shirt, refillkort, pincett, iste & en kaka (till amanda) :) känns skönt att jag har hittat ngt att ha på mig imorgon, skönt även att jag kommer att ha jeans, är så satans kallt nu så leggings eller strumpbraller vore döden!

Kvällen ska spenderas hos ida, dock ska amanda på hockey och monica jobbar så vi kommer inte att komma igång med våra filmer fören tiosnåret, vi har planerat att se wallander - blodspår (blodsbands,sorry) & linas kvällsbok, haha den är så jävla pinsam/roliig! NU MÅSTE DET FAN HÄNDA NGT INNAN JAG VISSNAR OCH DÖÖÖR, HÄR VILAR LINA BERGLUND MED MÖDOMEN I BEHÅLL.

Vi hade även tänkt se tomten är far till alla barnen -klassiker, men jag vet inte om det vart?! Kvällen verkar hur som helst bli lång, men jag har inte så mkt för mig imorgon på dagen, ska bara skjutsa alex till flyget vid 12 annars ska jag nog vila och peppa inför kvällen!



Trassligare julafton får man ju leta efter!

tjugoåttonde i tionde tvåtusenåtta

Igår fördrev jag kvällen med en trio härliga tjejer, amanda, ida och monica först rullade wallanders jokern på tv, och den var bra, hade tydligen sett den förut men det hade jag inget minne av, som alltid när jag sett filmer, dom försvinner från mitt minne efter en vecka sen kan jag se dem igen, bra grej då kan jag se filmer om och om igen utan att bli less ;)


En blandad kompott med bilder av den härlga trion med vissa inslag av mig

När filmen rullat klart på rutan så drog vi oss ut i mörkret.. Vi vet föresten vart nattugglan bor nu.. Ni vet surtanten från youtube..

Hon var efter oss igår, eller iaf ngn som var hemskt lik...

suuuug

har ett enormt godissug nu, ENORMT mest lockar dom där melongodisarna som finns på hemmakväll, dom har blivit ett par nya favoriter, rosa, små, sura som bara glider ner för strupen en efter en..
mumsmumsmums, hittade bilden på google, och dregglet flödar.

på lördag är det..

inte fest, utan ikväll blir det mys! Kvällen ska spenderas hos aleex där jag och hon ska försöka oss på att utvecklas i tvspel, förra gången sög vi så idag är det en ny dag och nya tag! Senare ska även jonna snubbla in, hon är hemma i helgen så man får passa på att ses! Alex tipsade om att vi skulle se filmen Taken som visst skulle vara kanon, orkar inte kolla vad den handlar om så kopar från alex: Tänkte bara rekommendera filmen Taken. Handlar om en tjej som blir kidnappad när hon åker till Paris och som sen blir såld som hora. Hennes supercoola säkerhetsking till pappa (jag vet att det är en bra förklaring) ger sig fan på att hitta henne.

Igår var jag i gummarksnoret, inte gummarkssnoret utan gummarksnoret, tog sin tid att lära sig! Elin hade en avskedsmiddag eftersom att hon ska åka till usa och vara au pair ett år, faaan så skooj! aja iaf så var vi ett gäng brudar som åt, lekte lekar och kollade på idol. Sög ju att lou lou åkte. Är dags för palm att ta sitt pick och pack snart kan tyckas!




tjugoandra

Grattis på födelsedagen Emil !


Hm, kunde mkt väl vara min, var som snarlikt.

jag fattar inte..

Hur man kan döda ngn sen "glömma" vad man gjort av kroppen?
Jag fattar inte heller, hur man kan döda för att ngn frågar hur man kör?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3583753.ab

IDIIIIIOT

mondaay

for och simmade idag själv, sådär kul när massa klasser är där och har idrott, mer ensam kan man inte känna sig.. aja sen for jag och jobbade, jävla svinkallt att vara ute nu, sen var allt man tog i blött och då vart det inte bättre för dom små tassarna! Igår gjorde jag iaf ngt som jag inte har gjort på vääldigt länge, jag spelade bingolotto med frida, elin, jessica och delvis oskar.. någon vinst vart det dock inte för ngn av oss.

.. jo göre, skitprogram.


dagen efter kvällen före

Gårdagen var alla tiders, vi slog sönder några timmar hos emma till att börja med innan det var dags för balzac väl där så hade jag vääldigt roligt och när kl var 2 kändes det som jag just hade kommit, men men stegen fick motvilligt dra sig mot utgången och sedan gick vi en vända innan jag cyklade hemmåt.. Väl hemma var magen otroligt sugen på mat, jag hade dock ingen ork till att ställa mig och göra en plakstek så fil blev det som fick mätta magen.. Även Kajsas mage verkade kurra så självklart fick hon också fil, och jag matade henne tills det tog stopp, dock så tror jag att det vart lite väl mkt i den lilla magstackarn för imorse när jag vaknade så låg det en liten spya längst ner i sängen.. det är tacken för att man sitter uppe och matar sin katt på fyllan..






Ikväll blir det hockey med pappa & emil, AIK - Luleå sen skulle jag tippa på att det blir en väldigt lugn hemmakväll, huvudet är nalta trött!

bra dagar!

Igår fick jag mig inte ner på stan så snabbt så det vart inget mer inköp än en t-shirt till Emil, han fyller år på onsdag men eftersom han inte är hemma då så fick han sina presenter i Umeå! Vi strosade sedan på stan ett tag innan vi åt pizza och gick på bio, Step Brothers som stundvis var riktigt underhållande, jag tog sedan bussen hem vilket var rena mardrömmen, hon som satt snett framför mig snackade högt i mobilen i en och en halv timme, när hon väl slutat pladdra så tänkte jag, skööönt, men nej då, då startar ett evigt knappande på mobilen som slutar efter ett tag, skööönt, men nej ingen sömn då heller för då tänder hon lampan och kollar tidtabellen, sedan ringer hon från mobilen igen och snackar hela vägen hem.... man kan ju bli irriterad för mindre.

                                    

Denna dag har spenderats på edda med Frida & Johanna, hur skönt som helst, vart dock lite simning och mkt lek men vad gör det ? Ikväll blir det bio igen, Patrik 1,5 som jag har hört ska vara riktigt bra, jag är taggaad!
En väldigt bra sak är att jag och pappa bytte så att jag jobbar imorgon och han på lördag = att jag är ledig lördag, dagen efter feeest! För imorgon äre festardags med stort F, gamgänget ska träffas och godsaker ska hala ner för strupen!

Jag hoppas på 5 av 5 toast!

umeå

Emil är i skolan och jag sitter här nyvaken.. fyy vad jag har frusit inatt, förstår inte varför? det är typ 20 grader på rummet, jag lindade in mig i både filt och täcke men fick endå stiga upp och ta på mig mjukisbyxer och tjocktröja, sen när emi for så tog jag även hans täcke och någonstans i dvalan hör jag hur han säger "du kommer ju svettas ihjäl?" men nej då jag vaknade nu med vanlig kroppstemperatur!

Igår var vi förbi min kusin, sen for vi och fikade hos Emils kompis Jenny som fyllde 25, hade köpt en trisslott som det skulle vara vinst på till henne, men jag var lurad.. man borde få en ny när kioskägaren lovat vinst!? Efter det for Emil hem och jag hälsade på Helena aka kakanjaang som bor ett stenkast härirån, väldigt trevligt!

Nu borde jag ta tag i mig själv och äta ngt och sedan vandra ner på stan, köpte föresten en kofta, troser, en mössa & ett par byxer igår, hoppas på mer fynd idag!

det blev en måndagkväll

slutade jobba kl 7, då for jag, monk och amanda på hemmakväll och skulle hyra en film.. inte världens lättaste grej med 3 viljor.. jag var dock helt nedröstad när mina romantiska komedier vart blankt nekade, då gick jag och plockade godis istället.. filmen som de till slut kom överens om (jag hade vid den tidpunkten absolut inget att säga till om) hette Shrooms och den var väl okej.. tror jag ?

Imorgon åker jag en sväng till umeå, närmare sagt ett dygn.. Varför vet jag inte riktigt, men jag ska nog pyssla om min studerande broder och sedan dra en vända på stan när han är i skolan, han kommer även hem i helgen så egentligen är denna tripp lite onödig men jag har inte så mkt för mig så det är väl lika bra att slå ihjäl några timmar där :) Nu låter det ju iofs inte som att jag gillar min broder så mkt, men det gör jag, verkligen och därför ska jag åka 26 mil på ett dygn, bara för att vara en kanonsyster!


söndag

den 12 oktober och min morfar fyller år, grattis!

Större delen av dagen har därför spenderats hos honom, där smörgåstårta har slunkit ner.. (fyfan vad goda stigs gör!!!)
Jag var också det enda barnbarnet som var med eftersom min bror och min kusse numera är bosatta i Umeå.. Detta gjorde att jag spatserade runt för mig själv ett tag eftersom att jag inte var så aktiv i allas samtal.. Jag stannade upp och kollade på några foton som morfar har på oss när vi var små och jag kan inte fatta hur mamma och pappa tänkte när vi tog dom där korten?  Emil, min bror är finklädd , han står upp, finkammad och rakryggad, och väger ungefär som ett vanligt barn i hans ålder.. Jag däremot sitter nerhasad i en stol, iförd ngt som mest liknar en pyjamas, med en liten rosett på huvudet, skelögd & ser ut att väga ca 70 kg (vilket är ganska mkt för ett barn på typ 2 år) Jag menar, snälla föräldrar titta på era barn innan ni tar kort, och innan ni börjar ge ut dom till mor&farföräldrar!

 
Ursäkta kvallan, tagit på ett kort med en mobilkamera..

loerdag

vaknade med världens huvudväärk, och då får man sova! vilket resulterade i att jag steg upp alldelens nyss, men nu mår huvudet bra!

Igår svängde vi runt på bowlingen, vissa bättre än andra utan att namn ska nämnas...


                                     
Efter bowlingen for vi till rebban och skulle se film, vilket slutade som det alltid gör.. 6 av 9 pers somnade, jag var självklart en av dom sex, fattar inte hur man ska klara av att se en film efter kl 11 på kvällen.. helt omöjligt!!

fortfarande fredag

sitter här och trycker en sallad, som jag egentligen skulle ha till middag, men jag var hungrig NU!
kycklingssallad, vart är kycklingen?
och sen behöver jag energi också.. har lovat pappa att ta bort massa lövhögar på gården idag, jag hatar att lova saker för när man gör det så förväntar sig personen man har lovat att man ska göra det, och har man inte gjort det så blir personen besviken.. pappa jag ska inte göra dig besviken jag ska geeenast ut till löven!

sen jag la in domdär bilderna på min morgonfrilla så har jag verkligen försökt undersöka vad som gör att det blir sådär, och nej jonna jag lägger mig inte ens i blött hår? så det är inte anledningen.. jag rör mig inte mkt i sömnen utan vaknar på samma sätt som jag somnat.. detta är en jävla gåta....

dagens friills

freedag

ska snart och simma, själv, tråkiiigt men det får funka! Mest längtar jag ju efter dendär varma bastun.. fast det låter ju bättre om man säger att man ska fara och simma än att fara och basta? Hur som heelst ska jag göra både och!

Kajsa,har betett sig konstigt på sistone, vet inte vad hon har fått för sig, men ett svängit humör och vindögda ögon är iaf ett resultat av vad som pågår.. Hon kanske är i klimakteriet, är katter de? men vars fan kom dom vindögda ögonen ifrån isf ?

Hon är söt, egentligen..


Ikväll blire myys & bowling med ett gäng närstående vänninor, love love love!


regn regn regn

Idag har jag tackat gudarna för att jag jobbat inne, äckel vääder!
Jag har samtidigt ägnat en tanke åt de stackars huttrande människor som tvingas jobba ute, ni är hjältar!

 plus på ett varmt kontor

Håller endå på att bli förkyld och det suger, näsan är tät och huvudet tungt, blä.

 minus på en tät näsa

Prommenixx

Idag hade jag och min vän Alex bestämt oss för att vi skulle ta en promenad och sedan fika, sagt och gjort...



Åh jag önskar att jag också jobbade på ica och fick ta hem massa goda bullar varje dag :(


På tal om jobb, Degermyran är stängt på lördag = att jag är ledig, wiiie typ första lördagen sen i Maj! Jag borde festa, bara för att känna hur det är att sova ut dagen efter!

hatar rubriker

Ikväll har jag och monkitonk tagit oss till simhallen och simmat några längder, vi sysslar med det ibland jag och min bruna vän! Vi tar våra armtag och skjuter ifrån med benen samtidigt som man drömmer sig bort att man är en elitsimmare med muskler av sten, drömmen bryts dock oftast av vattenstänk från dem som på riktigt* simtränar i banan bredvid och varvar oss flera gånger om... och då blir vi less och sätter oss i bastun..

* På riktigt innefattar, badmössa, simglasögon, riktiga muskler & tider på under halvminuten

Edda


Ngt annat som jag har gjort idag är att jag har varit privatchaffis åt farmora, hon är gammal, jag är ung = att jag kör och hon åker! Vi for till farfars grav och tände ljus sen for vi och handlade, köpte varsin trisslott vilket resulterade i att jag vann 50 kr och hon 25, just då kändes det som 50 000 och 25 000 bara för att man aldrig vinner på triss.. men som sagt 50 & 25 inga nollor bakom...


Farfar


Hahaha förlåt emma men jag måste bara få lägga in denhär!
Emmas parkering, det roliga är att emma själv var rätt nöjd över den "kanske lite snett men det funkar ju"  citerat av henne efter att hon kollat runt lite!


sluta aldrig förvånas

Yä andra dagen med bloggen!

I fredags var jag på ett 70-års kalas, det var min farfars bror Anders som fyllde år.. Okej alla kanske inte firar sin farfars bror, men jag bor i Tjärn där känner alla alla och de flesta är släkt med varandra, så självklart skulle jag med och fira Anders! Iaf på dedär kalaset så fanns en tipstävling, kul kan tyckas och jag skrev för glatta livet, frågorna handlade om anders och några ex är "hur länge har anders och sten haft firman traktor och foder?  " hur gamla är anders barnbarn tillsammans? " "hur gammal är denna traktor " "hur många rundbalar balades i sommras?" "hur länge hade Anders och kerstin varit ett par innan de gifte sig? "  "var kommer Anders mellannamn ifrån?" Jaa ni fattar, frågor som jag inte har ngn som alls peejl på, men jag ville inte vara sämre än ngn annan så jag deltog, för ni vet det viktigaste är inte att vinna utan att delta!

Vinsten var iaf en fika med Anders på Stigs, imorse när jag står i garaget kommer Anders förbi med traktorn "duuu Anna kan vi skjuta lite på dedär fikat tills höstskördningen är över?" Många tankar snurrade innan jag fattade vad han menade, 8 rätt på tävlingen och dejten med Anders var min!

Hur dejtar man en 70åring? vad pratar man om? svart kaffe är ett måste och en vuxen Anna måste agera!


Kollade just ut från balkongen och det såg ut såhär
 
och det är likamed att jag bestämde mig för en höstpromenix runt byn ;)

rakat?

Huur skönt vore det inte med att raka av sig allt hår? slippa fixa och slippa ha det i ansiktet slippa allt häng och släng och ris och skit, det är jävligt roligt att fixa frillan ibland, men ibland verkligen inte!

Britney gjorde det
  skit fult...

Cameron gjorde det
inte mkt bättre...

Carina gjorde det
väldigt mkt bäst!

OM jag gjorde det
skulle det vara en katastrooof!


HUR GJORDE CARINA? huuur kan man vara så himla fin utan håår?

Nu är det iaf godnatt, har haft en skitskön kväll med tjejerna (hanna, emma & ida) där emma blandannat bjöd på några riktigt händelserika körningar (Tilläggas kan, att tjejen inte har körkort!)


grattiis

Carolina Gynning fyller 30 idag läste jag just, haha jasi den kvinnan, jag tycker hon är rolig, eller inte rolig men underhållande och skön på ngt konstigt sätt! Om jag hade hälften av hennes energi så hade jag hunnit mkt på mina dagar, hon verkar ju vara speedad jämt!

men läs hennes bok, egogirl den är lika sjuk som henne! ;)

carolina gynning fyller 30 idag hahaha  jasi denna dam, jag tycker hon är rolig.. inte rolig men, ja underhållande och skön! finns mkt fördomar mot henne men jag tycker man ska tare med en nypa salt, som hon gör med allt!    och läs hennes bok, den är lika sjuk som henne! ;)



Ngt mer som är sjukt är hur ens hår kan förändras under natten, jag lägger mig, sover, vaknar och då står allt åt alla håll, jag fattar inte ? det är som att jag åker berg & dalbana, rockar och cyklar i blåst under natten, och inte går det att få ner på morgonen heller!
  

aah tjaaa!

Blogg ? inte min grej kanske.. meen va fan jag vet en som är nöjd, jonna! sooom hon har tjatat på att jag ska blogga, och på alex och  på saara, nu har alex startat så jag kan inte vara sämre!

alla bloggar, verkligen alla, säkert för olika saker, endel gillar att skriva av sig, andra vill visa upp sig och endel vill bara vara som alla andra, vem är jag? jag gör det nog för att det kanske är skoj, och är det inte det så blir inte denna blogg långvarig..


men första inlägget, greeat kanske ses vi igen ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0