hem ljuva hem

Ja, nu har jag varit hemma från och med i lördags och kommer att återvända till umeå i morgon. Vad har hänt i helgen & början av denna vecka då? haha ja började på fredagkväll med god mat och idolmys med monica och alex sedan blev det lördagdag och det började med att jag, alex och bror tog oss från umeå först svettiga, sedan frusna och sedan i taxi. Detta eftersom vi hade varit lite sena till bussen, fick ta löpningen tills emil kom susande i bil och ropade in oss så vi fick skjuts (att man alltid ska vara ute i sista minut). Nä, men bussen var ju full iaf så där fick vi inte åka med. Så där stod vi och väntade nästan en timme, men 10 frusna tår senare så kom iaf en taxi, jag och bror sov som vanligt som två gapande fåglar större delen av resan hem. Väl hemma väntade mor & far, de i all sin ära.. men även GRILLAT, fläskfilé, klyftpotatis, beasås, vitlökssmör, sallad osv.. satt gott i lilla studentlivsmagen! Kvällen artades så att alex gjorde vindebut, jag sög i tv-spel, jonna hade en knorrande gris i framsätet, jag, johanna och ida surplade shottar från bardisken, erika dansade med kryckor runt en iran och ida skulle bjuda hela laget runt på max (hennes kort fungerade dock inte så vart johanna som fick betala). Söndagen började med att jag och bror gick en promenad, rolig sådan då vi sjöng och gastade (mest gastade) på låtar som vi kunde (och inte kunde) hela vägen. Totalt tondöva. Kvällen spenderades hemma med familjen med ensam mamma söker på tv, såklart! Måndag, besök på jobbet trevligt återseende! Sedan stan för fulla muggar med mamma, mat för allt som magen rymde på viking och sedan en stor skojakt.. fann inga. JAG KOMMER VARA UTAN SKOR I VINTER, vad har alla på sig på tossorna? Hittade iaf lite annat smått och gott som gjorde att jag vart lite glad ändå. Långpromenad på kvällen med alex & jonna, det är sånna som dom som får en att längta hem..! Idag tisdag så har jag varit hos tandläkarn och spolat rent en liten visdomstand och sedan har jag pluggat YEY har börjat med hemtentan. inte kul. Imorgon väntar en snabbis på stan, middag med päronen och sedan back in business i umeå. Redovisning på torsdag inlämning av hemtenta tisdag, önska mig lycka till.

Snott en bild av alex från lördagen.

Det där med att sova gapandes, det gör hela familjen marklund, fräscht!

Alla personer med extra tjock färg fyllde dessa dagar med skratt & glädje!

första sittningen

avklarad! I lördags var det sittning för fulla muggar, och som jag har grubblat och funderat över vad jag skulle vara. Temat var ursäkta, jag kom fel, alltså ganska öppet jag menar man kunde ju vara allt man inte skulle vara på en socionomsittning och då kan man ju vara ALLT. Med hjälp av bror slog jag till sist fast att vara uteliggare. Farfars gamla kornsäck på, lite löv i håret, avklippta fingervantar och mias sminkning och sen var det klart. Kvällen var hur rolig som helst och gick på tok för snabbt, men tycker att alla hade ansträngt sig väldigt bra. Träffade på tanter, luciatåg, bröllopsgäster&brudpar, läkare, punkare, smurfar, gubbar, döden, bäbisar, safariturister,flyvärdinnor osv så de flesta hade ansträngt sig riktigt bra!
Kort på tanterna, döden & jag (tagna från facebook).


tillbaka

till verkligeheten igen. Samma känsla varje måndag, känns som man vaknar upp ur helgen och måste börja leva igen, måste vakna i tid, måste gå till skolan, måste diska och måste ta tag i saker som man aldrig gör på helgen. Nu är iallafall det jobbiga med måndagen avklarat och tomtegröt ligger som en boll i min mage. Snart kommer Emil & Linn hit på ett "försenatfödelsedagsfika" och jag har varit duktig och varit på ica och handlat fika, orkar inte baka, har gjort det en gång i helgen det räcker! Ja kan ju nämna helgen, fredagen var det tenta som ingen verkar veta hur det gått på för att frågorna var konstiga, sen var det tentafest och istället för att gå ut så gick jag frida mia och axel till mia och åt upp hela hennes frys sen sov vi alla där. Vaknade där på lördagmorgon, for och hjälpte till och städade lokalen, åt på frasses sen for jag hem och la mig i ett varmt bad. Jag och monica började se oc och senare på kvällen kom mia och sofie och gjorde oss sällskap, spelade spel, gjorde kladdkaka och såg mer oc. Söndagdag spenderdes även den framför oc (varför fastnar man jämt i serier?!), åt tacogratäng till middag sen på kvällen väntde bio med ett skönt gäng. Kom hem vid 9 såg reprisen av ensam mamma söker (är ett måste att se på söndagar) sen såg jag lite av svenska hollywoodfruar, helt pantade kvinnor. Sen sov jag många timmar! Idag har det varit skola hela dagen och nu har jag lyssnat på massa gammal musik som har gjort att jag tänker tillbaka på massa minnen, ni vet som det kan bli ibland och det är då som man saknar personer som mest.

Love


RSS 2.0