bara dagar kvar

till först tentan, även till första tentafesten vilket kan få mig på bättre humör! Nä men denna vecka består av plugg plugg och plugg, har 3 hemstudiedagar nu så ska försöka få in allt! Inte ens på födelsedagen får man stå över plugget. Hade första redovisningen idag, lika nervöst som vanligt vad har jag för problem med att prata inför folk?! Dog inte iaf. I fredags var det fest, nh som lockade. Sedan har amanda varit här, spelade galenpanna och hade annat skoj för oss i lördags med hon monkan och frida. Igår kom mina föräldrar, efterlängtade! Mat hade de med sig också (även det efterlängtat) åt fruktansvärt god mat på resturang med dom + emil & linn sedan på kvällen blev det ensam mamma söker med monkan och amanda. Idag har vi som sagt haft redovisning hela dagen, skönt att det är över. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen sedan kommer mia och då ska vi plugga!

Med siktet inställt på fredagkväll så blickar vi framåt & taggar en förhoppningsvis klarad tenta och en tentafest på det!


måndag, igen

då var det måndag igen, helgen var hur bra som helst och kanske hur sjuk som helst. Men istället för att rabbla upp allt som hände och inte hände så kör vi på bilder:








Har inga egna bilder så hittade lite på facebook, dock finns inte alla godingar med men, tack för i helgen allihop!!!
Nu ska jag packa för imorgon ska jag till tavelsjö, internat med halva klassen blir nog ett mysigt dygn!


morgonmys

steg upp halv åtta i tron på att vi skulle göra grupparbete idag, men pga att många var borta så vart det inte. Så nu sitter jag här tio i nio och har min ensamma mysmorgon. Har ätit gröt med äppelmos och mjölk och nu gnager jag på ett äpple. Rix är på i bakgrunden, erik och mackan är gäster dom är mer speedade än en annan! Dagen består av plugg här hemma sen skulle jag vilja besöka stan, är dock inte säkert att det orkas med, sen ska csn fixas(kan ju vara på tiden), middag med combon i afton och sedan fest med klassen ikväll, kan ju inte klaga på dagen?! Johanna&Lina bor hos maggie här i umeå i helgen (dom vi var med på bali) så igår var jag och frida med dom och det blir fest med dom i helgen! Även nå goa tjejer från skell som kommer och fiestar så bättre kan det knappast bli! Är otroligt taggad på helgen, vad kan egentligen gå fel?

En del ur klassen, som förövrigt är king!!!


friday i´m in love

jaa då var det äntligen fredag!
igår hade vi flottrace över pölen på skolan, och ja trots att vårat lag hade den största snyggaste och seriösaste flotten så gick det som det gick, till och med dom simmande piraterna kom före. Iallfall så lika glada var vi för det, och det enda laget som inte var blöta!!!! Sen var tanken att det skulle bli utgång på krogenkrogen men då både jag och frida kände oss krassliga så tog vi en lugn tvkväll (vanligt för att vara oss?!) Ikväll blir det dock revansch, faddermiddag och utgång väntar och jag är på topp (dock snoret också fortfarande).

Dagen i smått
- fick sova ut
- träffade basgruppen på skolan trots att vi var lediga
- postat brev första gången i umeå
- köpt 5 findus färdigmat för 95 kr (mamma jag brukar i vanliga fall aldrig äta färdigmat)
- värmt findus färdigmat
- bloggat för ovanlighetens skull

Nu
- äta
- ducha
- välja kläder, vad har man på faddermiddagar?!
- träffa insparksgruppen på ålidhemcentrum
- laga mat & äta
- träffa resten av klassen och fiesta
- komma hem i lagomt sen tid efter en kanonkväll.

Ha en trevlig helg alla nära & kära!

snorjävulen

Har legat död ett tag i sängen men nu känns det bättre! Snoret har runnit som mjölk rinner ur kors spenar, hur kan man ha så mycket snor? Äckligt. Och det riktigt jobbiga är att man måste oroa sig hela tiden tex i skolan att man ska nysa och sen ska det flyga all over.. så skönt att jag varit ledig idag iaf! Imorgon går jag dock 8-16 känns lagomt skoj, sen på kvällen ska vi åka flotte över världens minsta "sjö", om vi nu ens har en flotte? Nu ska det läsas lite innan ögonen slår igen, jag tänkte bli frisk och redo för fest! Sov gott allesammans. Ägnar en tanke åt mina älskade i skell, saknar er!

its hard to be a rock n roller

livet just nu

första skolveckan och insparksveckan är över och det har varit sjukt roligt! Har just fått internet i lägenheten men är inte säker på att det kommer bli så uppdaterat på bloggen ändå, stressigt liv nu med allt som händer. Klassen verkar king och tillsammans har vi genomgått bla stadsvandring med näckspringande, vinlabyrint med bortkommande och 90talsfest med varierad utklädning. Har även kommit igång i skolan nu, det är mycket men det verkar både intressant och roligt så känns helt rätt! Nu väntar middag sen kommer en del tjejer från klassen hit, filmkväll och godsaker väntar och det är precis vad som behövs!  

RSS 2.0