ta höger sen vänster sen höger igen?

sådär, nu har jag, eller snarare kossan, gynning, spillor och annor kommit mig hem, med hjälp av min resekamrat mattina så har vi tagit oss igenom den 17timmarsbakistågresa genom sverige. Halmstad var underbart, hade vi trott något annat? Snabbt sammanfattat så, bodde vi 7 st i en etta, krossade vi 5 glas, besökte vi tylösand, försökte vi förstå vad den skorrande johanna sa, festade vi i mängder, såg vi (jag) apor, låg vi i buskar, trampade vi i glas, bar vi stråhattar, sov vi i tåg (och även stående(jag)) och allt detta på en helg!


Två taggadetilltusentjejer anlände


Tre taggadetilltusenkillar anlände


Dricka före mat... inte bra fick vi veta..



En tredje taggadtilltusentjej anlände


Två till taggadetilltusenkillar anlände..


.. Med gitarr vilket uppskattades!



Johannas 3 halmstadskompisar kom på besök!


Badade badkar både med och utan vatten


Tylösand besöktes!


Fina hattar blev våra


Att somna överallt är något jag kan, varför inte i en hotellentré med stråhatt på?


Sen såg det ut såhär tills vi var hemma,

Nu ska jag sova massor!


en helg med trästocks

Ja ikväll blir det premiär för mig på årets trästocks, jobbar imorgon men ja det har man ju överlevt förut! Imorgon väntar dock det bästa, maaaggggioo!  Varför klockan 9 dock? kommer måste sänka drinkar i tidigt skede. Ja helgen kommer säkert bli great sen tänkte jag nog styra upp lite kort snart, nån gång då jag är hemma!

summer of 09

är i stugan på rehab efter helgens bravader, festivalen var kanon, man skulle ha haft den 2 gånger per sommar! Kommer bilder när jag är hemma nån gång, så håll koll för dom kommer vara fräna!

Den riktiga kvinnan

vi skulle ta det lugnt igår, 2-3 cider sen trappa upp dag för dag.. vart ju inte riktigt så, och ska vi trappa upp varje dag så vet jag inte vart den här helgen kommer att sluta? nu ska huvudvärken bort sen är det bara att tagga om och tagga till! Gårkvällen var kanon och ikväll väntar ledin, det sänds föresten på tv, så har sagt att mamma ska hålla utkik efter en vink, för på ledin ska vi, helst ska vi på scenen.. åååh festival varför är det så underbart?!


RSS 2.0